Peugeot представила оновлений кросовер 5008

Компанія Peugeot представила оновлену версію кросовера 5008. Збірка новинки налагоджена у Франції в містах Сошо і Ренн. На ринку ЄС модель з’явиться наприкінці поточного року.

Головні зміни торкнулися передньої частини авто. У кросовера з’явилася без рамкова радіаторна решітка на всю ширину кузова і нові світлодіодні ходові вогні. Також автомобіль укомплектували агресивними бамперами і 19-дюймовими дисками коліс San Francisco.

В середин з’явилися 12,3-дюймова віртуальна панель приладів, 10-дюймовий тачскрін системи мультимедіа та безрамкове дзеркало заднього огляду.

Водієві доступні системи нічного бачення, функція аварійного гальмування, система контролю «сліпих» зон, асистент контролю смуги і система розпізнавання знаків на дорозі.

У «базі» Peugeot 5008 оснащується 1,2-літровим бензиновим силовим агрегатом PureTech потужністю 130 кінських сил. В якості альтернативи пропонується 180-сильна 1,6-літрова «четвірка». Дизельних двигунів є два – 1,5 і 2,0-літрові, що генерують 130 і 180 кінських сил відповідно.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти