Статті

Поліцейські назвали найсмішніші виправдання перевищення швидкості від водіїв

Потрапивши до рук поліції, водії-порушники швидкісного режиму часто у розпачі починають вигадувати найбезглуздіші виправдання, сподіваючись уникнути штрафу. Деякі з них настільки смішні, що патрульні вирішили поділитись ними в мережі. Нещодавно на форумі Reddit американські поліцейські створили добірку найкумедніших відмовок автомобілістів.

Читайте також:

Штраф за протитуманні фари в автомобілі: чи справді він загрожує українським водіям

Польські водії масово підставляють українців, щоб уникати автомобільних штрафів

«Одного разу я зупинив хлопця, коли він їхав містом зі швидкістю 110 кілометрів на годину. Коли я спитав його, чому він перевищив швидкість, він подивився на мене і закричав: «У МЕНЕ БУДЕ ДИТИНА». Оскільки він був чоловіком, я спитав його, де його дружина. Він знову почав кричати і сказав мені, що народжує. Потім він поїхав без мого дозволу», – написав один офіцер. Він додав, що пізніше порушника все ж таки затримали, виявилося, що він перебував під впливом наркотиків.

Інший коментатор не був поліцейським. Але у нього виявився друг з відмінним почуттям гумору та успішною стратегією уникнення штрафів: «Якось я їхав у машині зі своїм кузеном, коли його зупинили за дрег-рейсинг іншої машини на червоне світло. Він потягнувся до бардачка, щоб дістати те, що, на мою думку, було його техпаспортом. На мій подив, коли підійшов офіцер, він не пред’явив йому свої права та техпаспорт, а натомість показав картку «Звільнення з в’язниці» з настільки гри “Монополія”. Поліцейський вважав це забавним і відпустив його, зробивши усне попередження та залишивши собі картку», – написав ще один користувач.

«Двоє підлітків їхали сільською гірською дорогою пізно вночі, не бачачи інших машин, зі швидкістю близько 140 кілометрів на годину. Поліцейський, який їх помітив, уже мав поганий день, і він був роздратований. Нарешті, наздогнавши їх, він підійшов до вікна і спитав, чи знають вони, з якою швидкістю їдуть. Їхня відповідь була: «Ну, сер, ми просто орієнтуємося на потік руху!» Він зупинився, спантеличений, і просто пішов назад до своєї машини. Зрештою вони поїхали. Цього разу набагато повільніше за», – поділився інший коментатор.

Recent Posts

Правило 30 хвилин: що потрібно знати водієві про заряджання акумулятора автомобіля під час руху

Акумулятор автомобіля - один із найважливіших компонентів транспортного засобу, що потребує регулярного обслуговування. Ситуації, коли…

19.09.2024

Не робіть так: яка популярна помилка водіїв під час паркування веде до блокування АКПП

Автомобілі з автоматичною коробкою передач істотно полегшують життя сучасним водіям. Ці машини не потребують частого…

19.09.2024

Десять найгірших автомобілів в історії: помилки, які неможливо забути

Сучасні автомобілі значно просунулися в плані технологій, безпеки та надійності. Навіть найбільш невиразні моделі зазвичай…

19.09.2024

П’ять помилок водіїв, які вбивають ваш автомобіль: як уникнути непотрібних поломок

Кожен автовласник хоче, щоб його транспортний засіб прослужив якомога довше, але багато хто з нас…

19.09.2024

Десять кращих автомобілів класу люкс прямо зараз: розкіш і технології майбутнього

Автомобілі класу люкс завжди вирізнялися високими стандартами, пропонуючи своїм власникам не тільки комфорт і статус,…

19.09.2024

Три помилки під час прогрівання двигуна, яких припускаються всі водії

Незважаючи на те, що сучасні двигуни і мастила для них виробляються так, що прогрів стає…

19.09.2024