Рух по Кримському мосту перекриють: відомі подробиці

Рух по Кримському мосту перекриють вже з 1 травня. До Асоціації вантажних перевізників та експедиторів Криму надходять звернення автомобілістів, які пишуть про раптову появу табличок із зазначенням про швидке припинення руху. Про це пишуть росЗМІ.

“Перевізники кажуть, що по той бік мосту бачили інформаційні таблички, і інспектори ДАІ попереджали їх, що буде закриття мосту, і навіть про те, що знову мобілізуються пороми. У нас була просто купа звернень”, – повідомив голова Асоціації Анатолій Цуркін.

За словами водіїв, рух по мосту буде закрито на все літо. Автомобілісти і перевізники шоковані, оскільки, якщо рух на Кримському мосту перекриють, їм доведеться користуватися поромами, що призведе до масштабних фінансових втрат.

Спочатку в росЗМІ повідомляли, що міст буде закритий тільки для великовантажного транспорту. Пізніше з’явилося нове роз’яснення — рух закриють з червня 2019 року для всіх видів транспорта, коли встановиться температура понад 32 градусів за шкалою Цельсія.

Багато росіян за роки будівництва Кримського мосту через Керченську протоку визнали, що насправді він не потрібен ні РФ, ні Україні. Незважаючи на запуск повноцінного автомобільного руху по Кримському мосту у травні-вересні 2018-го, ціни у Криму вперто повзуть вгору. Згідно з даними Кримстата, за рік продукти на півострові подорожчали майже на 9%. Найбільше зросли ціни на цукор, яйця, м’ясо і птицю.

Деякі оптимісти сподіваються, що запуск залізничної частини переправи вирішить проблему із зростанням цін. Але більшість кримчан не впевнені, що їх життя від цього покращиться.

Recent Posts

Топ-10 економічних малих кросоверів: скільки вони насправді споживают пального

В умовах зростаючих цін на паливо, економічність автомобіля стає все більш важливим фактором при виборі…

27.09.2024

Зачекайте пару секунд: чому не варто одразу запускати двигун автомобіля

Сучасні автомобілі - це складні системи, де електроніка і механіка тісно взаємодіють для забезпечення надійної…

27.09.2024

Відпрацюють кожну копійку: шість позашляховиків, які прослужать довше, ніж ви думаєте

Українці під час вибору автомобілів все частіше звертають увагу на сегмент SUV. Позашляховики насамперед приваблюють…

27.09.2024

Як на СТО обманюють автовласників: перелік прийомів механіків-аферистів

Сьогодні знайти кваліфікованого, надійного і порядного механіка - непросте завдання. Завжди є ризик нарватися на…

27.09.2024

Шлях до катастрофи: 25 найгірших водійських помилок, які вбивають автомобіль

Практично кожен автомобіліст час від часу припускається помилок у процесі експлуатації свого транспортного засобу. Найгірше,…

27.09.2024

Чому не можна заправляти автомобіль бензином «під зав’язку»: ця помилка може дорого обійтися

Багато українців під час відвідування АЗС намагаються взяти якомога більше палива, щоб максимально відтермінувати наступний…

27.09.2024