Водія затиснуло між автомобілями під час вуличної бійки: відео

В австралійському Перті дівчина наїхала на опонента свого супутника у вуличній бійці. Жахливі кадри, як чоловіка затиснуло між двома авто, потрапили до мережі.

Інцидент стався днями. На опублікованих кадрах видно, як троє водіїв через ДТП влаштували на дорозі емоційну суперечку, яка переросла у бійку. У якийсь момент один з учасників бійки виявився затиснутим між автомобілями.

З’ясувалося, що на нього наїхала дівчина його опонента у вуличній бійці – сівши за кермо синього хетчбека Hyundai i30, вона притиснула кривдника свого партнера до іншої машини. Епізод також потрапив на камеру. Під дикі крики постраждалого та очевидців, які вимагали від водія негайно здати назад та звільнити постраждалого чоловіка, винуватця аварії все ж підкорилася вимогам.

Між тим надавати допомогу своїй жертві вона не стала. Більше того, забравши свого супутника, дівчина миттєво зникла з місця події. Завдяки численним очевидцям уникнути правосуддя їй не вдалося. 27-річну винуватицю наїзду разом із її хлопцем затримала поліція.

Потерпілий чоловік отримав серйозний перелом ноги, його госпіталізували до лікарні. Відео інцеденту можна подивитись за наступним посиланням.

Джерело DailyMail
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти