Categories: Новинки

Citroen привіз до України новий компактний кросовер

Марка Citroen офіційно представила в Україні новий кросовер C5 Aircross та запросила всіх охочих на день відкритих дверей, що пройде 16 березня.

Про це повідомляє ua.motorsport.com.

Новий C5 Aircross отримав усі найкращі напрацювання французької марки та розроблений на платформі ЕМР2. Під капотом може бути встановлений бензиновий або дизельний турбомотор, включаючи новітній турбодизель 1.5 BlueHDi на 130 к.с. та турбодизель 2.0 HDi на 180 к.с.

Новинка вперше для автомобілів Citroеn в Україні пропонує найсучаснішу 8-ст. АКПП ЕАТ8. Крім того, кросовер отримав фірмову систему Grip Control для допомоги при їзді бездоріжжям (вибір різного типу бездоріжжя і адаптація автомобіля до нього), а також систему HDC для допомоги при спуску зі схилу.

Усередині кросовер отримав «всеохоплюючий» комфорт, а саме завдяки досягненням програми Citroen Advanced Comfort. Так, новинка оснащена підвіскою PHC (Progressive Hydraulic Cushions) зі спеціальними амортизаторами та гідравлічними відбійниками-обмежувачами. У самому салоні використані м’які матеріали з «теплою» кольоровою гамою.

Нарешті, є численні ніші та полички, контрастний дисплей замість звичайних приладів, а також передбачена бездротова зарядка для смартфона, який можна підключити за допомогою технологій Mirror Link, Apple CarPlay, Android Auto.

Також варто відзначити просторий салон і великий багажник. Ззаду встановлено три роздільних індивідуальні сидіння, які можуть зрушуватися вперед/назад і регулюватися за кутом нахилу спинки. Багажник має обсяг 550-690 л при п’ятимісній конфігурації салону.

Проте, мабуть, найцікавіше, що C5 Aircross може запропонувати 30 комбінацій зовнішності! Для новинки запропонований широкий вибір основних кольорів кузова: звичайні емалі, фарби з ефектом «металік», навіть забарвлення «білий перламутр». При бажанні, можна вибрати двобарвне забарвлення кузова з контрастним чорним дахом.

Для новинки пропонуються 18-дюймові легкосплавні колісні диски SWIRL з контрастною чорно-сріблястою обробкою і шліфованою блискучою поверхнею.

Крім того, варто дізнатися, що Citroen запрошує всіх охочих на всеукраїнський «День відкритих дверей Citroёn», який пройде 16 березня у всіх дилерських центрах марки. Подію буде присвячено ключовий новинці – C5 Aircross, а відвідувачі зможуть протестувати кросовер та дізнатися більше про французький автомобіль.

Recent Posts

Найкращі компактні кросовери: названі ТОП-7 моделей для покупки у 2024 році

Сучасний ринок автомобілів пропонує різноманітні компактні кросовери, які поєднують у собі елементи стилю позашляховика та…

27.04.2024

Механік розповів, що категорично не можна мити в автомобілі

Догляд за автомобілем є обов'язковим елементом його експлуатації, якщо ви хочете, щоб транспортний засіб служив…

27.04.2024

Чому машина погано заводиться в дощову погоду: названо причини

Останніми днями в Україні встановилася дощова погода. У цей період автомобілісти можуть зазнавати труднощів із…

27.04.2024

Найкращі автомобілі з повним приводом: ТОП-10 вседорожніх моделей

Вибір правильного автомобіля з повним приводом може бути ключовим рішенням для тих, хто шукає надійний…

27.04.2024

Водіям розповіли, як скоротити витрату палива в автомобілі за лічені хвилини

Водіям автомобілів пропонується простий і ефективний спосіб знизити витрату пального своїх автомобілів всього за кілька…

27.04.2024

Ручник на смітник: чому в автомобілях скоро перестануть ставити важіль стоянкового гальма

У світі автомобілів відбуваються постійні зміни, і однією з них стає дедалі поширеніше застосування електронних…

27.04.2024