Categories: Новинки

Hyundai знову тестує «заряджену» версію Kona N

Наступним автомобілем, який поповнить портфоліо Hyundai N Performance, стане Kona N. Автомобіль не раз був помічений на тестах, в тому числі на Нюрбургринзі.

Раніше ми не раз повідомляли про те, що «заряджена» версія корейського кроссовера Hyundai Kona з приставкою N в назві була помічена під час тестування. В останній раз в розпорядженні редакції виявилися знімки, зроблені на знаменитій німецькій трасі Нюрбургринг.

Тепер фотографії закамуфльованого прототипу були зроблені в засніженому регіоні. Незважаючи на важке маскування, вдається розгледіти кілька важливих штрихів, включаючи більш широкі колісні арки, гальма Brembo з червоними супортами і масивні подвійні патрубки вихлопної системи ззаду. Цікаво, що Hyundai порівнює Kona N з Cupra Ateca, який є великим і більш дорогим позашляховиком.

За попередніми даними, Kona N буде оснащуватися 2,0-літровим турбованим двигуном, який запозичить у Hyundai i30N. У «зарядженому» хетчбеку силова установка видає 275 к.с. потужності і 352 Нм крутного моменту. Що стосується трансмісії, очікуйте вибір між 6-ступінчастою механічною коробкою передач і 7-ступінчастим “автоматом” з двома зчепленнями.

Очікується, що презентація Hyundai Kona N відбудеться вже влітку поточного року. Однак у продажі модель не варто чекати раніше наступного року.

Recent Posts

Десять автомобілів з кращім запасом ходу після активовації індикатора низького рівня палива

Ситуації, коли на приладовій панелі спалахує «лампочка» низького рівня пального, знайомі кожному водієві. Деяких це…

22.09.2024

Чи потребує трансмісія обов’язкового обслуговування: думка механіків

Технічне обслуговування автомобіля - найважливіша частина його експлуатації. Кожен автовласник прагне підтримувати свою машину в…

22.09.2024

Найпопулярніші бензинові автомобілі в Україні: тренди серпня 2024 року

Автомобільний ринок України продовжує демонструвати стійкий інтерес до автомобілів з бензиновими двигунами, незважаючи на загальну…

22.09.2024

ТОП-10 надійних вживаних автомобілів на ваш бюджет прямо зараз

Купівля злегка вживаного автомобіля вважається одним із найефективніших способів інвестувати гроші. Якщо купити машину з…

22.09.2024

Вузькі або широкі: які шини краще підходять для автомобіля

Сьогодні на ринку пропонується великий асортимент автомобільних шин, у зв'язку з чим вибір відповідної гуми…

22.09.2024

Найвразливіші деталі автомобіля: які гумові елементи слід ретельно берегти

Навіть у найякісніших і найдовговічніших автомобілях є елементи, які мають сильні вразливості, що проявляються з…

22.09.2024