Categories: Новинки

Toyota представила оновлений автомобіль: фото

2 листопада в Японії представили оновлену версію седана Toyota Crown. Зовні модель не змінилася, техніка теж колишня. Зате доопрацьовані салон і комплекс систем безпеки Toyota Safety Sense. Одночасно з цим стартував продаж автомобіля.

Зовні седан Toyota Crown змінився незначно, якщо не брати до уваги розширення асортименту колісних дисків і палітри кольорів кузова. Так, стали доступні кольори Precious White Pearl (білий), Precious Metal (сірий) і Emotional Red II (червоний). Також з’явилися особливі 18-дюймові алюмінієві колісні диски спеціально для комплектацій RS Advance і RS Advance Four.

Головна ж обновка трапилася всередині автомобіля. Так, замість двох дисплеїв з’явився один 12,3-дюймовий сенсорний планшет поліпшеного мультимедійного комплексу T-Connect SD. Через появу нового екрану виробникові довелося переглянути передню панель – центральні дефлектори обдування стали горизонтальними і знаходяться під монітором.

Але головне, що тепер розширено склад комплексу безпеки. У пакет Toyota Safety Sense увійшла система Driver Abnormality Response System ( «Система реагування на нештатні ситуації»). У разі, коли водій втрачає контроль над машиною через різке погіршення самопочуття, система автоматично уповільнює автомобіль і повністю зупиняє його в своїй смузі руху.

На додаток до цього Toyota вперше впровадила Curve Speed ​​Suppression Function (функцію придушення кривої швидкості) – система проаналізує, чи здатний автомобіль пройти поворот на поточній швидкості, і в разі необхідності сповільнить його.

Змін по технічній частині немає. Toyota Crown як і раніше пропонується з 2,0-літровим турбодвигуном потужністю 245 к.с., а також в двох гібридних версіях: з установкою на базі 2,5-літрового «атмосферника» потужністю 226 к.с. з урахуванням віддачі електродвигуна і на базі 3,5-літрового V6 потужністю 359 к.с. з урахуванням віддачі електродвигуна. «Молодший» гібрид може бути як із заднім, так і з повним приводом, інші модифікації – тільки задньопривідні.

Ціни на оновлену версію седана в Японії починаються від 4 899 000 до 7 393 000 ієн, що за поточним курсом становить приблизно від 1,3 до 2 мільйонів гривень.

Читайте також: Названо проблемні моделі вживаних авто, від покупки яких краще відмовитися

Recent Posts

Підступний маневр на дорогах: за що водіям загрожує штраф у 340 гривень

Кожен водій стикається з ситуаціями на дорозі, коли доводиться сумніватися в правильності своїх дій. Особливо…

20.09.2024

Не робіть так: одна популярна помилка водіїв, яка вбиває ваш автомобіль

У повсякденній діяльності українські автомобілісти роблять чимало помилок, які іноді обходяться їм вкрай дорого. До…

20.09.2024

Механік закликав негайно зупинити авто, якщо бачите цей індикатор на приладовій панелі

Топовий американський автомеханік Скотті Кілмер, маючи 56-річний досвід роботи з автомобілями, назвав одну небезпечну ознаку,…

20.09.2024

Навіщо водії зі стажем натирають лобове скло автомобіля сирою картоплею

Якщо ви побачите, як автомобіліст натирає лобове скло картоплею, не варто відразу думати, що він…

20.09.2024

Правило 30 хвилин: що потрібно знати водієві про заряджання акумулятора автомобіля під час руху

Акумулятор автомобіля - один із найважливіших компонентів транспортного засобу, що потребує регулярного обслуговування. Ситуації, коли…

19.09.2024

Не робіть так: яка популярна помилка водіїв під час паркування веде до блокування АКПП

Автомобілі з автоматичною коробкою передач істотно полегшують життя сучасним водіям. Ці машини не потребують частого…

19.09.2024