Categories: Новинки

Nissan представив оновлений позашляховик Nissan Armada

Восени минулого року компанія Nissan представила оновлений Patrol, але версію моделі для північноамериканського ринку, яка носить ім’я Armada, модернізували тільки зараз. З рестайлінгом позашляховик отримав нове оформлення передньої частини кузова, покращений салон, а також розширене обладнання.

Найпомітніша відміна рестайлінгового Nissan Armada – нове оформлення передньої частини кузова. Як і глобальний Patrol, варіант для Америки отримав фари з двома «бумерангами» ходових вогнів, V-образну решітку радіатора з масивною окантовкою, ліхтарі з 70 світлодіодами в кожному блоці і хромовану перемичку з назвою моделі на двері багажника. При цьому Armada має інший передній бампер з великою сріблястою вставкою. Покупцеві запропонують сім відтінків кузова на вибір.
У Nissan Armada серйозно доопрацьований і салон. Відзначимо,що тут широкоформатний дисплей мультимедійного комплексу діагоналлю 12,3 дюйма, горизонтальні дефлектори вентиляції і традиційний блок управління кліматичної установки з кнопками і обертовими рукоятками. Переглянутий і центральний тунель з двома шайбами ​​(одна відповідає за повний привід, а інша – за керування «музикою»). На панелі приладів – кольоровий 7-дюймовий монітор між аналоговими шкалами. Салонне дзеркало з вбудованим екраном теж нове.

Як і раніше, Armada має три ряди сидінь, а на другому ряду можуть бути тримісний диван або пара роздільних сидінь. У списку оснащення є в тому числі система автоматичного гальмування, що розпізнає пішоходів, контроль рядності руху і моніторингу сліпих зон, адаптивний круїз-контроль, плюс функція запобігання зіткнень при виїзді з парковки, але фірмової ніссановської системи ProPilot у Armada як і раніше немає.

Щодо технічної частини – змін не так багато. Під капотом Nissan Armada як і раніше знаходиться 5,6-літровий атмосферний мотор V8. Після поновлення силовий агрегат додав потужності і тепер видає 406 к.с. (+11 к.с.) і 560 Нм (+26 Нм) крутного моменту. В якості трансмісії використовується 7-ступінчаста АКПП, забезпечена адаптивною логікою переключень і функцією узгодження оборотів при переході на нижчу передачу. Привід може бути заднім або повним, з роздавальною коробкою і знижуючим рядом трансмісії.

Продажі оновлених позашляховиків в США почнуться вже найближчим часом. Ціни на дореформений позашляховик починаються зараз з 47 500 доларів.

Читайте також: Представили оновлений кросовер Nissan Kicks

Recent Posts

Механік назвав 6 речей, які категорично не можна робити з власним автомобілем

Практично кожен автовласник хотів би, щоб його машина служила йому якомога довше. Однак довговічність автомобіля…

04.05.2024

Водіям розповіли, як значно заощадити на паливі, використовуючи “правильні” шини

Зі зростанням температури літо приносить не тільки радість від сонячних днів, а й особливі вимоги…

03.05.2024

Водіям розкрили “секретну” літню функцію автомобільного брелока

Водії, які володіють автомобілями з центральним замком, можуть відкрити для себе нову функцію, яка допоможе…

03.05.2024

Механік назвав одну річ, яка має бути у кожного водія: позбавить від неприємностей

Американський автомеханік із 56-річним стажем роботи Скотті Кілмер стверджує, що простий інструмент може позбавити водіїв…

03.05.2024

Які електрокари краще купувати з річним пробігом: 8 моделей із найвищою амортизацією

Останнім часом в Україні електрокари набувають великої популярності, проте купувати ці машини з салону мало…

03.05.2024

Як вигідно купити машину з салону: названо секрети успішної угоди

Будь-яка купівля автомобіля - це важлива подія, що вимагає не тільки фінансових інвестицій, а й…

03.05.2024