Купе-версію Volkswagen Tiguan показали без камуфляжу

У мережі з’явилися нові фото прототипу спорткросовера Volkswagen Tiguan Coupe, на знімках вперше можна розгледіти машину, оскільки вона обклеєна мінімальною кількістю камуфляжної плівки (тільки в районі переднього бампера).

По кузову автомобіль частково уніфікований зі стандартним “Тігуаном”, загальними є сталеві штамповані панелі передка (крила, капот), передні двері і лобове скло. Елементи від центральної стійки і далі — повністю оригінальні. Тут похила лінія даху а-ля ліфтбек, яка надає машині динамічний образ в стилі модних купе-кросоверів.

Презентація Tiguan Coupe відбудеться після показу рестайлінгової версії стандартної моделі сімейства (її представлять у найближчі тижні; ескіз оновленого кросовера VW показав ще в квітні). Передня бамперна група і фари у купе будуть оригінальними — такий висновок можна зробити, зіставивши знімки з ескізом рестайлінгового “Тігуана”.

Новинка створюється спеціально для ринку Китаю, де останнім часом набирають популярність машини такого типу. Виробництво Тігуана-купе буде вестися на заводі спільного підприємства SAIC-Volkswagen. Цікаво, що основою для автомобіля послужив не звичайний кросовер, а його подовжена семимісна версія Tiguan L, колісна база якого досягає 2791 мм замість 2681 мм у стандартної машини.

За попередньою інформацією, Tiguan Coupe будуть пропонувати з тими ж моторами, які в Китаї встановлюються на Tiguan L, – це бензинові турбо 1,4 л (150 к.с.) або 2,0 л (186 або 220 к.с.).

Recent Posts

Інструктор з водіння розкрив секрет, як водіям впоратися з популярною осінньою проблемою

Погіршення погодних умов і скорочення світлового дня восени змушує українських водіїв відчувати тривогу частіше, ніж…

21.09.2024

ТЦК забрали права: що робити водієві в такій ситуації

Ситуації, коли співробітники ТЦК під час спілкування з громадянами, виходять за рамки своїх повноважень, останнім…

21.09.2024

50 тисяч штрафу і конфіскація авто: за що українським водіям загрожує максимальне покарання

Порушення ПДР, як правило, вважається адміністративним правопорушенням і карається відповідно до Кодексу України про адміністративні…

21.09.2024

На все про все 30 днів: як ТЦК домагається обмеження водійських прав «ухилянтів»

З травня Територіальні центри комплектування (ТЦК) Міноборони отримали можливість застосовувати до осіб, які порушують мобілізаційне…

21.09.2024

Двигун під загрозою: що викликає шлам і як його позбутися

Для багатьох автовласників очевидна важливість моторної оливи для роботи двигуна. Воно не лише змащує внутрішні…

20.09.2024

Сім критичних помилок під час заміни моторної оливи, які вбивають автомобіль

Незважаючи на уявну простоту заміни моторного масла, це одна з тих операцій, де навіть невеликі…

20.09.2024