З’явилися фото салону оновленого Chery Tiggo 8

Оновлений Chery Tiggo 8 «Плюс» з’явиться на ринку КНР в жовтні, але перед цим буде представлений на Пекінському автосалоні 26 вересня.

Chery опублікувала зображення салону Tiggo 8 Plus, в якому може бути і п’ять, і шість, і сім місць. Зміни відбулися істотні. Тепер цифрова панель та головний дисплей (обидві діагоналлю 12,3 дюйма) зібрані в кластер під єдиним склом. Центральна консоль повністю перероблена: на неї переїхала кнопка запуску двигуна. Восьмидюймова сенсорна панель для управління «кліматом» і функціями сидінь позбулася крутилок (замість них – перемикачі барабанного типу, кнопки та селектор-шайба). «Фортепіанна» клавіатура стала більш компактною та сріблястою.

Мультируль – новий. Колишній джойстик трансмісії відтепер розташований по центру консолі. На передній панелі та дверних картах з’явилися м’які «шкіряні» вставки. У передні стійки вбудовані динаміки аудіосистеми Sony, що йде «в базі».

Нові ергономічні сидіння з подовженими подушками обтягнуты перфорованою шкірою і забезпечені чотирьохстороннім регулюванням підголівників. Водійське крісло має простий та зручний поперековий підпір, підігрів та вентиляцію. Блок з дефлекторами обдування для пасажирів другого ряду отримав екранчик з сенсорними кнопками.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти