ТОП-7 найгірших моделей Chery, які не варто купувати за жодних умов

Chery – китайський автовиробник, який протягом останніх кількох десятиліть прагне пробитися на світовий ринок автомобілів. Однак, незважаючи на їхні амбітні спроби, не всі моделі цієї марки виправдали очікування споживачів. “Твоя МАШИНА” пропонує розглянути ТОП-7 найгірших моделей Chery, які краще уникати.

1. Chery A15 (Amulet)
Модель Amulet, випущена на початку 2000-х, стала одним із перших експортних проектів Chery. Незважаючи на свою доступність, Amulet швидко стикався з проблемами ненадійності та низької якості складання, що призвело до поганої репутації на світовому ринку.

2. Chery QQ
Chery QQ, представлений у 2003 році, став популярним через свою низьку ціну. Однак низька ціна була компромісом з якістю. Проблеми з безпекою та надійністю зробили цей автомобіль малопривабливим для багатьох покупців.

3. Chery Tiggo 3 (2005-2014)
Tiggo 3 був представлений як компактний кросовер, але його погана динаміка, обмежені опції безпеки та проблеми з якістю зробили його вибором, який не варто розглядати у своєму сегменті.

4. Chery IndiS
Експериментальна модель IndiS намагалася привнести інновації у світ міських автомобілів, але її дизайн та продуктивність виявилися далекими від очікувань. Проблеми з електронікою та складанням зробили IndiS невдалим експериментом для Chery.

5. Chery Kimo
Kimo, також відомий як A1, був представлений як невеликий міський автомобіль. Однак, проблеми з якістю інтер’єру, низька надійність та обмежені функції безпеки зробили його вибором, який викликає сумніви.

6. Chery Eastar (V5) (2003-2013)
Цей мінівен позиціонувався як сімейний автомобіль, але проблеми з якістю будівлі та двигуном зробили його непопулярним у своїй категорії. Надійні аналоги пропонували привабливіші характеристики.

7. Chery Fora (2006-2010)
Fora, створений на основі Chery Elara, став спробою завоювати ринок середнього класу. Однак проблеми з якістю обробки інтер’єру та двигуном зробили його менш конкурентоспроможним серед інших пропозицій.

Купівля автомобіля – це серйозне рішення, і при виборі Chery варто бути дуже уважним. Хоча марка робить спроби покращити свої моделі, ці сім представників можуть не відповідати очікуванням щодо надійності, безпеки та якості.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти