Які китайські автомобілі є найбільш надійними

Китайські автомобілі традиційно вважаються недорогими і неякісними, проте час цих стереотипів поступово сходить нанівець. Сьогодні на ринку можна знайти досить якісні машини виробництва КНР і далеко не завжди вони виявляються дешевими. На цьому тлі інтерес автолюбителів може викликати свіжий рейтинг 2024 Initial Quality Study (IQS), який опублікувало агентство J.D. Power. У ньому дослідники виділили найбільш надійні китайські автомобілі сучасності.

Насамперед у списку виділяється марка Chery, яка показала високі показники якості продукції. Зокрема, відмінно зарекомендував себе кросовер Tiggo 7 Pro Max (Tiggo 7 Plus), який посів перше місце за якістю в сегменті середньорозмірних SUV на ринку КНР.

У компанії стверджують, що всі автомобілі Chery тестують у складних технічних і ресурсних умовах з метою підтвердити високу надійність вузлів і механізмів транспортного засобу. Так, Chery Tiggo 7 Pro Max за п’ять діб без проблем безперервно проїхав 12 414 кілометрів із зупинками тільки на дозаправлення і зміну водіїв.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти