В Мережу потрапили світлини Peugeot 407 з нового фільму «Таксі» (ФОТО)

Незабаром на великі екрани вийде п’ята частина кінокартини Люка Бессона «Таксі», а поки стало відомо, як буде виглядати новий автомобіль з шашечками.

Як і раніше, головним героєм фільму стане білий автомобіль Peugeot. У перших трьох частинах вулицями Марселя ганяв Peugeot 406, який переробили на спорткар, обладнавши спортивними покришками, крилами, спойлером та іншими елементами аеродинамічного обважування. Потім стала використовуватись модель 407, яку фанати франшизи зможуть побачити і в п’ятій частині «Таксі».

Зрозуміло, Peugeot 407 модифікують для фільму, додавши потужності. Таксі належить переслідувати 570-сильну модель Ferrari 458 Italia, яка здатна прискорюватися до першої «сотні» всього за 3,4 секунди. Таким чином, можна приблизно уявити, якою продуктивністю зможе похвалитися «кіношна» машина.

Зазначимо, у продовженні кінострічки грабіжники намагатимуться сховатися від французького таксі на спорткарах від Ferrari і Lamborghini. Як і в інших частинах, пригоди відбуватимуться в Марселі, причому по ходу фільму буде знищено чимало класичних французьких автомобілів.

 

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти