Volkswagen представив дві новинки

Volkswagen днями представив оновлені американські моделі Voyage і хетчбек Gol. Обидва автомобілі отримали сучасний дизайн і передове оснащення.

Незважаючи на оновлення, седан Voyage і хетчбек Gol не особливо відрізняються від Gol Track, проте це стосується тільки зовнішнього вигляду. Тоді як в салоні відбулися деякі важливі оновлення, наприклад обидві новинки отримали передову інформаційно-розважальну систему, оснащену новітніми функціями та сенсорним екраном. Також у базовому оснащенні Voyage і Gol можуть похвалитися кондиціонером.

Під капот новинкам встановили 1,0-літрові мотори, потужністю 84 кінських сил. В якості трансмісії доступні 6-ступінчастий «автомат» і 5-діапазонна МКПП.

Volkswagen Voyage і Gol отримали кілька нових систем: екстреного гальмування, уже згадуваний кондиціонер і центральний замок. Крім того, новинки оснастили декількома подушками безпеки і гідропідсилювачем. На американському ринку Volkswagen Gol доступний за ціною від 12,3 тисячі доларів, а за Voyage доведеться викласти від 12,5 тисячі доларів.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти