KIA представила в Лос-Анджелесі кросовер KIA Soul нового покоління (ФОТО)

Корейці привезли нове покоління кросовера KIA Soul на мотор-шоу в Лос-Анджелесі. Автомобіль став менш незграбним і виглядає більш спортивним ніж попередник.

В цілому, KIA Soul зі зміною поколінь залишився при звичних для нього формах. При цьому, машина дещо схожа на шоу-кар Trailster, представлений в 2015 році. Примітно, що новий паркетник побудований на шасі, завдяки якому машина в майбутньому може отримати повнопривідну версію.

KIA Soul нового покоління буде продаватися в стандартному вигляді, у варіації X-Line, у вигляді електрокара ECO-electric, а також в спорт-версії GT-Line. «Зелену» модифікацію новинки оснастили акумуляторами від моделі від e-Niro. Батареї ємністю 39 кВт-год забезпечують кросоверу Soul запас ходу в 225 км.

Силову лінійку KIA Soul нового покоління представляють агрегати 2.0 і 1.6 л, продуктивність яких складає 147 і 201 к.с. відповідно. Для моторів передбачені 6-МКПП і 7-АКПП.

Салон нового KIA Soul оновився за рахунок іншої панелі приладів, іншого керма, нової мультимедійної системи з тачскріном на 10 дюймів.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти