BMW представила 600-сильний спортивний гібрид (ФОТО)

Компанія BMW на спеціальній конференції в Мюнхені представила гібридний концепт-кар Vision M Next. Прототип покликаний дати уявлення про гібридні моделі майбутнього, в тому числі про модель i8 наступного покоління.

BMW Vision M Next демонструє філософію, яку баварці називають «D-ACES», що походить від п’яти основних принципів майбутнього марки: design, autonomous driving, connectivity, electrification, services («дизайн, автономне управління, можливість взаємодії з іншими пристроями, електрифікація та доступність різних сервісів»).

Концепт-кар, за своїм силуетом нагадує нинішній i8. Він отримав унікальне оформлення передньої і задньої частини кузова, які пофарбовані в колір Thrilling Orange. Плюс до всього ряд елементів дають відсилання до оригінальної моделі M1, яка випускалася з 1978 по 1981 рік. Нарешті, особливостями прототипу стали радіаторна решітка з лазерним гравіюванням, вузька гострокутна оптика з органічними світлодіодами (OLED), а також двері типу «крило метелика».

BMW Vision M Next оснащений гібридною силовою установкою на основі нового дволітрового чотирициліндрового двигуна з турбіною, яким в найближчі кілька років оснастять майбутні М-моделі. Двигуни внутрішнього згоряння працюють разом з двома електромоторами, один з яких розташований на передній осі, а інший – на задній.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти