Bentley вивела на тести оновлений кросовер Bentayga (фото)

Видання Motor1.com опублікувало шпигунські знімки оновленого люксового кросовера Bentley Bentayga.

З появою Aston Martin DBX і Mercedes-Maybach GLS можна з упевненістю сказати, що битва в сегменті ультра-розкішних позашляховиків загострюється. Bentley хоче, щоб кросовер Bentayga був сучасним і конкурентоспроможним. Тому готується оновлення середнього циклу, яке, ймовірно, має з’явитися в 2020 році.

На шпигунських знімках можна побачити оновлений Bentley Bentayga, який одягнений в мінімальний камуфляж, що включає в себе наклейки на фари і задні ліхтарі. На перший погляд здається, що у автомобіля нічого не змінилося. Проте, очікується, що передні фари будуть мати багато спільного з фарами Flying Spur 2020 року. При цьому передній бампер і радіаторна решітка також будуть змінені.

Найімовірніше, що кардинальних змін в бічному профілі позашляховика не буде, тому Bentley навіть не спромігся застосувати камуфляж на дверях. Задня частина прототипу показує нову графіку для задніх ліхтарів, що визирають через наклейки камуфляжу. Імовірно, компанія Bentley може трохи зменшити задні ліхтарі, щоб надати Bentayga більш гармонійний вигляд, а дизайнери також можуть злегка переглянути задній бампер.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти