У мережі показали Nissan Navara з пробігом 1,6 млн км (фото)

Незважаючи на гігантський пробіг, автомобіль зберіг оригінальний двигун і трансмісію.

Американський офіс Nissan повідомив про пікап Frontier (відомий під ім’ям Navara – ред.) на одометрі якого значиться пробіг 1 609 344 кілометри. Цікаво, що за увесь час експлуатації власнику довелося лише один раз замінити зчеплення, а двигун і трансмісія – «рідні».

Власником автомобіля є Брайан Мерфі, який придбав Frontier в 2007 році. З тих пір пікап використовується щодня, оскільки Брайан раніше працював експедитором, а після виходу на пенсію почав робити ще більше експлуатувати авто. Середній пробіг автомобіля за рік склав 124 тис. кілометрів, хоча для середньостатистичного американця нормою є 25,5 тис. на рік.

Автомобіль обслуговувався в дилерському центрі Nissan, де і був куплений в 2007 році. Мерфі самостійно заміняв мастило кожні 16 тис. кілометрів.

Під капотом пікапа знаходиться 152-сильний бензиновий двигун, поєднаний з п’ятиступінчастою МКПП. У профілактичних цілях був замінений ремінь ГРМ на пробігу 1 126 540 кілометрів, а заміна зчеплення потрібна була після 1 289 084 км пробігу. Заміна радіатора і генератора була проведена на пробігу в 724 204 кілометри, а водійське сидіння зруйнувалось на 804 672 кілометрах пробігу.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти