Ілон Маск пообіцяв переглянути дизайн електричного пікапа Tesla Cybertruck

Відомий підприємець Ілон Маск пообіцяв «злегка поліпшити» дизайн пікапа Tesla Cybertruck перед його серійним виробництвом.

Про це глава американського виробника електрокарів написав у своєму твіттері.

Після презентації прототипу Tesla Cybertruck, яка відбулася в листопаді минулого року, чимало людей розкритикували зовнішній вигляд електричного пікапа за його надмірну примітивність. Крім того, сумнівам піддався суцільнометалевий кузов автомобіля, який, імовірно, може виявитися занадто небезпечним для інших машин при аварії.

Кузов Tesla Cybertruck зроблений з високоміцної сталі, яка застосовується в конструкції космічних ракет компанії SpaceX. За словами Маска, цьому матеріалу не страшні удари кувалдою і постріли з вогнепальної зброї.

Пікап буде доступний в трьох основних модифікаціях: з одним, двома або трьома силовими агрегатами. Базова версія пікапа з одним агрегатом зможе розганятися до «сотні» за 6,5 с, тоді як топовий тримоторний варіант Tri Motor набиратиме 100 км/год за 2,9 секунди. Заявлений запас ходу без підзарядки в залежності від модифікації варіюється від 400 до 800 кілометрів.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти