Експерти назвали топ-5 найбільш надійних автомобілів

При купівлі б/в авто особливу увагу потрібно звертати на його надійність, щоб потім не стати постійним клієнтом СТО. Німецький автомобільний клуб ADAC, який надає послуги аварійної служби на дорогах, назвав ТОП-5 найбільш надійних машин.

Hyundai Tucson

Hyundai Tucson, за даними ADAC є одним з найнадійніших автомобілів. Якщо іноді виникають якісь проблеми, то вони дуже незначні.

Skoda Rapid

Skoda Rapid вже кілька років поспіль займає високі місця у рейтингу надійності ADAC. На цей раз Rapid теж в числі лідерів. У нього немає проблем, навіть незважаючи на пробіг вище середнього.

Audi Q3

Автомобілі Audi вражають своєю надійністю. Особливо Audi Q3. Але дуже рідко мають проблеми й інші моделі цього бренду (A1, A3, A4, A5, A6 і Q5).

Mercedes GLK

Компактний кросовер Mercedes GLK практично не має проблем. Високою надійністю можуть похвалитися автомобілі Mercedes A- і B-Class, CLA, GLA, а також GLC.

BMW 3 Series

BMW 3 Series можна вважати дуже надійним автомобілем. У минулому році власники 3 Series надзвичайно рідко викликали ADAC. Втім, це відноситься і до інших моделей BMW, в тому числі 1 Series, 2 Series, 4 Series, 5 Series, а також X3 і X1.

Джерело today.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти