В Україні запрацював завод з виробництва електропроводки для автомобілів Opel

Німецький холдинг Leoni AG, який займається виробництвом електропроводки для автомобілів, відкрив завод з виробництва електрообладнання для легкових автомобілів на 800 робочих місць в Коломиї Івано-Франківської області

Про це повідомив прес-секретар президента Петра Порошенка Святослав Цеголко на своїй сторінці у мікроблозі Twitter.

Цеголко також зазначив, що завод Leoni у перспективі матиме 5 000 робочих місць.

Leoni AG — німецьке холдингове акціонерне товариство. Компанія була заснована в 1917 році і є одним із найстаріших підприємств Німеччини. Холдинг «Leoni AG» був заснований в 1917 році. Штаб-квартира компанії від самого заснування знаходиться в Нюрнберзі (Німеччина). Акції Leoni AG входять в розрахунок індекса MDAX. Найбільший розвиток компанії припадає на кінець 1980-х і до 2009 року. Бурхливий розвиток компанії перервала світова економічна та фінансова криза. Головною стратегією компанією протягом всієї історії, було об’єднання та співпраця із іншими компаніями, а часто навіть поглинання компаній-конкурентів. Компанія та її ключові особи неодноразово нагороджувалися різноманітними нагородами. Заводи та дочірні компанії холдингу знаходяться по всьому світі, в тому числі і в Україні. Компанія займається випуском різного роду кабелів та займає в своїй галузі передові позиції.

Головні напрями холдингу «Leoni AG»: виробництво дроту і кабелю для різних сфер індустрії, виробництво джгутів, дротів та інших комплектуючих для автомобільної промисловості. Ключові клієнти холдингу: General Motors, BMW, Volkswagen, Audi, Volvo, Cummins, Caterpillar, DAF.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти