Негода в Україні: в Укравтодорі розповіли про ситуацію на дорогах

Станом на ранок 21 листопада опади у вигляді невеликого снігу спостерігаються у Закарпатській, Львівській, Івано-Франківській та Чернівецькій областях, на Херсонщині місцями мряка, на решті території без істотних опадів.

Про це повідомляє прес-служба Державного агентства автомобільних доріг України.

Температура повітря на більшій території коливається від -2° до -7°С, на півдні та Закарпатті від -3° до +5°С.

Проїзд на дорогах державного значення забезпечено.

Стан покриття на а/д державного значення в більшості областей місцями мокре, на півночі сухе, у Луганській області місцями засніжене, у Дніпропетровській та Донецькій областях спостерігається ожеледиця.

На перевальних ділянках доріг місцями невеликий сніг. Температура повітря коливається від -5 до +2°С. Стан покриття варіативний: сухий та мокрий, на Вишківському перевалі – місцями засніжений.

Дорожні підприємства працюють в цілодобовому режимі.

Для оперативного забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями задіяні в роботі 343 одиниці техніки та 535 робітників, в черговому режимі – 773 одиниці техніки та 1119 робітників.

За повідомленням УкрГМЦ 21 листопада вдень на Закарпатті, Прикарпатті та крайньому півдні невеликий мокрий сніг та дощ, на решті території без опадів. Вітер східний та північно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вдень від -2 до +2°С, на півдні до +5°С.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти