Які марки авто розлюбили українці: з’явився рейтинг

Український авторинок поволі оговтується від кризи, втім є марки, які досі не можуть піднятися з дна.

Про це повідомляє Твоя МАШИНА з посиланням на Cardiagram.

Наприклад німецький Volkswagen порівняно з минулим роком втратив майже третину продажів. Якщо роком раніше концерн намагався якомога скоріше розпродати «дизельгейтні» моделі, пропонуючи непогані знижки, то зараз лавочку прикрили і українці все частіше обирають моделі-конкуренти.

Японська Mazda втратила близько 20% клієнтів. Наші співвітчизники частіше віддавали перевагу «Тойотам» ніж «Маздам», якщо говорити про суто японські уподобання. Тай узагалі, в Україні стали більше купувати «китайців», які в плані оснащення нічим не поступаються кросоверам Mazda, а коштують значно дешевше.

Компанія Suzuki втратила близько 5% від продажів. Попри те, що виробник привіз до України новий «Джимні» та «Вітару», вони поки що програють конкуренцію, тому ж «Дастеру» та «Спортейдж».

Від Mercedes-Benz узагалі пішли 23% потенційних покупців. Українці знайшли альтернативу в особі «БМВ», «Ленд Ровер» та інших менш преміальних брендів.

Якщо у вищезазначених виробників спостерігається більш менш прогнозований відтік клієнтів, то в Audi справи взагалі кепські. В 2019 році компанія втратила майже половину шанувальників. Якщо минулого року клієнтів вдавалося заманити акційними А3 з дизельними двигунами, то цьогоріч казка закінчилася і бренд зіштовхнувся з жорстокою реальністю і реалізовує лише малу частину з того, що хотілося б.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти