Renault виводить на український ринок модель із заводським ГБО

Компанія Renault оголосила, що цього року запропонує українським покупцям модельний ряд автомобілів із заводським газобалонним обладнанням.

Про це повідомляє motorcar.com.ua.

Поки ринок електромобілів знаходиться на дуже низькому рівні в Україні, автокомпаніям доводиться шукати шляхи здешевлення подорожей для покупців, які ті намагаються знайти на ринку.

На думку генерального директора Renault в Україні Франсуа Маріотт, саме ГБО має стати альтернативою до таких видів пального, як бензин та дизель.

«Альтернативним рішенням до бензину та дизелю є ГБО, – сказав пан Маріотт під час щорічної прес-конференції. – Це дуже популярне рішення та ним можна скористатися будь-де.

Тому ми запускаємо модельний ряд із ГБО в Україні, адже хочемо запропонувати альтернативу бензину та дизелю. Це рішення буде безпосередньо від автовиробника. Отже незабаром ми запропонуємо рішення, яке матиме гарантію».

Нагадаємо, компанія «Рено Україна» за підсумками 2019 року стала лідером ринку, зайнявши 17,4%. Усього за один рік «Рено Україна» змогла випередити і «УкрАвто» і «Тойоту Україна» (+3 пункти).

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти