У новенькій Tesla Model 3 відвалилося кермо прямо під час руху

Виявилося, воно не було прикручене на заводі.

Претензії до якості збірки автомобілів Tesla були завжди. У більшості випадків справа стосувалася зазорів кузовних панелей, але іноді трапляються й серйозніші виробничі промахи. Про один такий повідомив британець Джейсон Туатара (Jason Tuatara), що володіє білою Tesla Model 3 всього лише місяць.

Навряд чи купуючи нову Tesla Джейсон міг думати про те, що через місяць під час руху кермо електромобіля відокремиться від вала і виявиться у нього в руках. Але все сталося саме так. Судячи з усього, швидкість була невелика, тому водій вчасно зупинився і відбувся лише здивуванням. Після інциденту Джейсон зв’язався з представником Tesla: жінка сказала, що вона ніколи раніше не зустрічалася з подібними ситуаціями. Але, як би там не було, частково розукомплектований автомобіль забрали на ремонт, видавши Джейсону на підміну однорічний Jaguar.

Через добу власник отримав електрокар назад, а розслідування показало, що кермо не був прикручене на заводі. У Tesla пообіцяли ретельно розслідувати цей інцидент, до розслідування пообіцяв приєднатися і британський регулятор.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти