Kia вивела на тести третє покоління седана Kia Cadenza

Корейський автовиробник готується до випуску наступної генерації свого середньорозмірного седана Kia K7, відомого на деяких ринках під назвою Cadenza.

Корейський автовиробник в терміновому порядку готується до продажу нового Kia Cadenza, оскільки не так давно Hyundai випустив оновлений Grandeur. Це вплинуло на продажі седана від Kia, причому не в кращу сторону — вони сильно впали. Так, в березні 2020 року Grandeur розійшовся тиражем в 13544 одиниці, тоді як K7 придбали тільки 3863 людини.

У минулому році Kia Cadenza зазнав рестайлінгу і навіть обійшов за продажами Hyundai Grandeur, але тоді Hyundai поспішила з виходом на місцевий ринок нового покоління свого седана. Тому тепер настала черга Kia – автовиробник приступив до тестів третього покоління середньорозмірного седана в Південній Кореї.

Судячи з фотографій, новинка отримає збільшену решітку радіатора, яка не схожа на ту, що була на актуальній моделі. Про форму оптики моделі судити поки рано, але очікується, що вона буде нагадувати оптику нового Kia K5. Також модель отримала нові зовнішні дзеркала заднього виду, антену у вигляді плавника акули, що була вперше представлена на новому Kia ProCeed.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти