Зменшена копія Rolls-Royce Cullinan вартує як справжній Ford Explorer

У 2019 Rolls-Royce встановив рекорд, продавши 5152 автомобіля. Зростання склало 25%, і все завдяки попиту на перший кросовер марки – Rolls-Royce Cullinan. Тепер британська компанія випустила зменшену копію в масштабі 1:8. На її створення йде більше праці і уваги, ніж на виробництво звичайної повноцінної машини.

Кожна модель виготовляється індивідуально і вручну. На створення зменшеної копії, що складається з більш ніж 1000 деталей, йде до 450 годин. Це більш ніж половина часу, необхідного для випуску справжнього Rolls-Royce. Забарвлення також здійснюється вручну. Колір можна вибрати з 40000 стандартних або створити свій унікальний відтінок.

Усередині ця «іграшка» оброблена так само скрупульозно, як і зовні. Використовуються вставки з натурального дерева, а на підголівниках — справжня вишивка. В пороги вбудовано підсвічування. Якість стібків в шкіряній обшивці відповідає високому рівню Rolls-Royce.

Всі зовнішні світлові прилади зменшеного кросовера повністю функціонують. Під капотом встановлений високо деталізований двигун. Завести його, на жаль, не вийде.

Rolls-Royce не озвучив вартості масштабної моделі, але один з бутиків компанії в Каліфорнії вже приймає замовлення за ціною від $17100 до $27360. За цю суму в США майже вийде купити повнорозмірний кросовер Ford Explorer, офіційна початкова ціна якого становить $32765.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти