Mercedes-AMG випустить гіперкар з 1,6-літровим двигуном

Виробник Mercedes-Benz представить прототип гібрида Mercedes-AMG Project One у Франкфурті

Очікується, що найгарячішою прем’єрою цього року на автосалоні у Франкфурті стане гібридний Mercedes-AMG Project One. Компанія випустила черговий офіційний тизер з зображенням концепту. Німецький виробник називає гіперкар «двомісним суперспортивним виставковим автомобілем». Вже стало відомо, що на автосалоні буде представлений прототип моделі.

Автомобіль буде використовувати багато повноцінних технологій F1, включаючи гібридну систему і електроніку. Аеродинаміка та оптимізація повітряного потоку також будуть в значній мірі в стилі найсучаснішою в світі категорії автоспорту.

Project One оснастять 1,6-літровим гібридним турбодвигуном V6, запозиченої від Mercedes-AMG 2015 W06 Hybrid Formula One. Система буде ретельно переглянута для використання на дорозі. За підтримки двох основних електродвигунів і ще двох розташованих на передній осі, гібридна система виробляє потужність більше 1000 к.с.

Автовиробник стверджує, що прототип зможе розвинути максимальну швидкість 350 км / ч. Як повідомляється, Mercedes-Benz встановив вартість в 2,6 мільйонів доларів для кожного вже попередньо замовленого Project One.

З огляду на поточну стадію розробки прототипу, поставки гібридної моделі почнуться не раніше 2019 року.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти