Нова Toyota RAV4 вийшла на ринок Японії

Бренд Toyota запустив в продаж нове покоління кросоверів RAV4 на домашньому ринку. Перші оновлені моделі Toyota RAV4 з’явилися у дилерів Європи і Північної Америки, пише ельАВТО.

У японські автосалони кросовер потрапив із затримкою. Відзначимо, що японський RAV4 трохи відрізняється від європейської і північноамериканської версій. Гамма моторів для японської версії представлена ​​2,0-літровим двигуном Dynamic Force на 170 к.с. і 207 Нм крутного моменту, а також гібридним блоком на 218 або 222 к.с., в складі якого працюють електричний двигун і 2,5-літровий мотор Dynamic Force Engine.

Для моделі RAV4 передбачені системи переднього і повного приводу. Крім того, на бензиновий автомобіль встановлена ​ система Dynamic Torque Control 4WD, яка рівномірно розподіляє крутний момент на задні і передні колеса. Система e-AWD для гібридної версії дозволяє розподіляти крутний момент на передні і задні колеса з 100: 0 до 20:80 відповідно.

На японському авторинку представлено шість різних комплектацій кросовера Toyota RAV4, в тому числі X, G, Z Package, Adventure, Hybrid X і Hybrid G.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти