В Hyundai назвали дату прем’єри нового Solaris

Оновлений седан Hyundai Verna/Solaris дебютує на початку лютого на автосалоні Auto Expo 2020 року, який відбудеться в Делі.

Нагадаємо, що версія нового Hyundai Verna / Solaris для китайського ринку була представлена ​​на мотор-шоу в Ченду у вересні 2019-го. Після оновлення модель значно змінилася зовні. З’явилися нові бампери, радіаторні грати з тривимірним малюнком, головна оптика витягнутої форми і модернізовані задні ліхтарі, з’єднані планкою. Збільшилася і довжина новинки – на 25 мм, в порівнянні з попередником.

Інтер’єр нового Hyundai Solaris отримав вдосконалені крісла з більш вираженою бічною підтримкою. Також з’явилася і нова медіасистеми зі збільшеним екраном. Усі інші елементи залишаться практично без змін.

У Китаї новинка оснащується безальтернативним 1,4-літровим атмосферним двигуном, який генерує 100 кінських сил. Він працює разом із 6-швидкісною МКПП або «автоматом». При цьому на ринку Індії новинка отримає інші двигуни: 115-сильний дизельний агрегат з робочим об’ємом 1,5 літра і такого ж об’єму бензомотор, який матиме статус «м’якого гібрида» і буде пов’язаний з 48-вольтовим стартер-генератором.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти