Toyota випустила нову версію Land Cruiser (фото)

Виробництво Toyota Land Cruiser 70-й серії стартувало ще в 1980-х роках, проте модель досі продається в деяких країнах, включаючи Південну Африку. Спеціально для їзди по важкому бездоріжжю японська компанія розробила особливу версію пікапа Land Cruiser 79 під назвою Namib.

Новий Toyota Land Cruiser отримав свою назву на честь африканської пустелі Наміб. Модель має сітчасту решітку радіатора, силові бампери з кенгурятником спереду і фаркопом ззаду, додаткове освітлення, шноркель, 16-дюймові диски з позашляховою гумою і захисне покриття вантажного відсіку.

Під капотом пікапа встановлено 205-сильний турбодизель об’ємом 4,5 літра з крутним моментом в 430 Нм, причому останній досягається при 1200-3200 обертів в хвилину. Мотор працює разом з 5-швидкісною МКПП і системою повного приводу. Пікап здатний розганятися до 160 км/год.

Усередині моделі є мультимедійний комплекс з сенсорним екраном і навігацією.

Продажі Toyota Land Cruiser 79 Namib в ПАР вже почалися. Вартість новинки починається від 893 600 південноафриканських рендів, що еквівалентно 61 тисячі американських доларів

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти