Volkswagen представив оновлений позашляховик Atlas (фото)

Компанія Volkswagen представила оновлений позашляховик Atlas. Презентація оновленої молелі відбулась в рамках автосалону в Чикаго. Автомобіль посвіжів зовні, став більш технологічним всередині і ще ближче «поріднився» з новим крос-купе Atlas Cross Sport.

Після рестайлінгу дизайн позашляховика практично повністю уніфікували з купеподібним побратимом. Позашляховик отримав такі ж ґрати радіатора, головну оптику і дуже схожі ліхтарі. За рахунок нових бамперів довжина позашляховика зросла на 8 мм, а в списку комплектацій з’явилася більш «спортивна» версія R-Line, яка відрізняється від інших версій особливими бамперами, бічними «спідницями» і 20-, або 21-дюймовими колісними дисками.

Всередині автомобіля можна помітити нове рульове колесо, а також мультимедійну систему Composition Media з 8-дюймовим сенсорним дисплеєм, який доступний тепер в усіх комплектаціях, крім базової.

В якості опції можна замовити цифрову панель приладів, додаткове підсвічування, трьохзонний клімат-контроль, акустику Fender преміального класу, вентиляцію передніх і підігрів задніх крісел, бездротову зарядку для смартфона і функцію дистанційного запуску двигуна.

До того ж у всіх комплектаціях водієві доступні система екстреного гальмування з розпізнаванням пішоходів, система контролю «мертвих» зон і помічник при виїзді з парковки заднім ходом.

Лінійка моторів Volkswagen Atlas, як і раніше, складається з 2,0-літрової «турбочетвірки» потужністю 238 к.с. і 280-сильного V6 об’ємом 3,6 літра. Обидва двигуни працюють в парі з 8-ступінчастою АКПП, а також переднім і опціональним повним приводом.

Початок продажів рестайлінгового позашляховика в США запланований на весну поточного року.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти