Mercedes представить оновлені купе і кабріолет E-Class

Німецький автовиробник випустив перші тизери із зображеннями оновленого E-Class Coupe і Cabrio. Обидві моделі будуть представлені слідом за оновленими седаном і універсалом.

Mercedes зберігає деталі в таємниці, але сказав, що оновлений Cabrio E-Class «поєднує в собі повсякденну практичність, зразкову безпеку і чудовий комфорт під час подорожі зі спортивним, елегантним дизайном». Компанія заявила, що не варто очікувати більш динамічну передню панель зі стандартними алмазними гратами і «плоскими» світлодіодними фарами. Верхній діапазон лінійки також обіцяє бути «більш потужним і ефективним, ніж будь-коли раніше», з’являться нові двигуни з EQ Boost.

Говорячи про електрифіковані двигуни, Mercedes-AMG підтвердив, що в оновленого E53 Coupe буде електрифікована силова установка з трициліндровим 3,0-літровим двигуном з турбонаддувом, потужністю 429 к.с. і 520 Нм крутного моменту. Модель також матиме стартер-генератор EQ Boost, який може видавати додаткові 21 к.с. і 249 Нм крутного моменту.

Крім того, в лінійці може з’явитися новий шестициліндровий і гібридний 2,0-літровий чотирициліндровий бензинові двигуни. Останній виробляє потужність 197 к.с. і має вбудований стартер-генератор, який може видавати додаткові 20 к.с. і 180 Нм крутного моменту.

Mercedes-AMG E53 отримає «повністю модернізований інтер’єр» і посилену ідентичність з «характерними особливостями дизайну». Передбачається, що у Coupe і Cabrio буде нове рульове колесо, оновлена оббивка і 10,25 або 12,3-дюймові дисплеї для цифрової комбінації приладів і інформаційно-розважальної системи. Також очікуються оновлені системи допомоги водієві і кілька нових функцій, таких як електрорегулювання сидінь і пакети захисту Urban Guard.

Mercedes поки не зробив офіційної заяви, коли будуть представлені оновлені купе і кабріолет E-Class, але, схоже, що дебют може відбутися або в кінці цього місяця, або на початку наступного.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти