Hyundai представила електричну маршрутку (фото)

Компанія Hyundai Motor представила на корейському ринку перший електричний мікроавтобус County Electric – економічну, екологічну, безпечну і зручну альтернативу дизельним автобусам.

County Electric довжиною 7 710 мм оснащений високоефективним і потужним 128-кіловатним літій-іонно-полімерним акумулятором, що гарантує запас ходу в 250 кілометрів при повній зарядці, повідомляє прес-служба компанії.

Hyundai Motor буде пропонувати автобус на корейському ринку в різних конфігураціях місткістю від 15 до 33 посадочних місць.

Для забезпечення надійності батарею можна повністю зарядити за 72 хвилини за допомогою стандартної системи Combo 1 DC, заснованої на зарядці 150 кВт. Якщо використовувати для зарядки автобуса побутову розетку 220В, то процес займе 17 годин. Зарядний пристрій на 220В є в якості опції.

Мікроавтобус County Electric відрізняється не тільки економічністю і екологічністю, але і вражаючою потужністю. При прискоренні з 50 до 80 км/год Country Electric розганяється на 30% швидше в порівнянні з дизельними моделями.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти