Toyota може випустити новий рамний позашляховик

Японський автовиробник може поповнити лінійку рамних позашляховиків новою моделлю, яка стане конкурентом Ford Bronco і отримає ретро-стиль.

Фахівці припускають, що японська компанія може випустити рамний позашляховик, який стане ідеологічним спадкоємцем моделі FJ Cruiser. Однак варто зазначити, що створення такої моделі буде доцільно тільки якщо невеликі рамні позашляховики будуть популярні на ключових ринках.

Головний інженер Toyota Шелдон Браун, відповідальний за вантажну лінійку, в інтерв’ю виданню CarBuzz розповів про те, що концепція FJ Cruiser на платформі 4Runner йому дуже близька, проте, Toyota зосередить увагу на випуску традиційних повнорозмірних позашляховиків, серед яких 4Runner, Sequoia, Tundra і нове покоління Tacoma.

При цьому Шелдон Браун зазначив, що Toyota буде стежити за ринковими успіхами нового Ford Bronco, який стане основним конкурентом для потенційного спадкоємця FJ Cruiser. Якщо ж сегмент середньорозмірних позашляховиків виявиться перспективним, то японська компанія підготує таку модель.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти