Найпотужніший кросовер у світі стане ще потужнішим

Фахівці ательє Hennessey повідомили про розробку тюнінг-кита для моделі Dodge Durango SRT Hellcat. Двигун кросовера, який розвиває 720 к.с. планують форсувати до 1025 к.с.

Штатний 6,2-літровий компресорний V8 тюнери планують оснастити в тому числі більш продуктивним нагнітачем, новими каталітичними нейтралізаторами і перепрограмованим блоком управління. Передбачається, що після всіх допрацювань віддача агрегату повинна перевищити 1000 к.с., а кількість тяги – 1300 Нм.

За розрахунками тюнерів, з місця до 97 км / год допрацьований Dodge Durango зможе розганятися за 2,8 секунди, а чверть милі такий автомобіль зможе подолати за 10,8 секунди зі швидкістю на фініші трохи більше 200 км / год . Стандартному кросоверу на це потрібно 3,5 і 11,5 секунди відповідно. Таким чином, допрацьований Dodge Durango виявиться по динаміці такий, як новий Porsche 911 Turbo з пакетом Sport Chrono.

При цьому особливих доробок в плані дизайну кросовера не очікується: найпотужніший Durango отримає тільки додаткові шильдики і табличку з номером примірника. Скільки саме планується побудувати допрацьованих кросоверів і яка буде ціна на них, поки не уточнюється. Сама компанія Dodge має намір обмежити час випуску Durango SRT Hellcat лише шістьма місяцями.

До слова, і без доробок Dodge Durango SRT Hellcat вважається найпотужнішим серійним кросовером в світі.

Читайте також: Новий Toyota Land Cruiser 2021: детальний огляд позашляховика

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти