Стало відомо, як зупинити засилля старих автівок на українських дорогах

Оновлення міських автопарків сучасним транспортом може зупинити навалу вживаних дизельних авто з Європи. Експерти наголошують, що саме відсутність альтернативи у вигляді якісних громадських перевезень змушує людей купувати дешеву та неякісну техніку, яка шкодить довкіллю та створює затори. Про це йдеться в повідомленні корпорації «Богдан».

«Сотні тисяч вживаних автівок уже заполонили українські дороги. Частина з них перебуває в аварійному стані, а також продукує у великих об’ємах викиди газу. Їхні власники обрали для себе такий варіант пересування, щоб уникати поїздок в старому громадському транспорті – в тісних салонах, ще й з відсутністю графіку руху. Це демонструє гостру необхідність оновлення автопарків новими автобусами й тролейбусами від українського виробника», – зазначають в корпорації.

У «Богдані» також додали, що наразі вітчизняні автомобілебудівні заводи вже виробляють сучасний та якісний транспорт європейської якості. Вони прагнуть підвищити умови перевезення українців, маючи для цього виробничі потужності. Так, зокрема, «Богдан Моторс» здатний випускати 6000 нових автобусів та тролейбусів на рік.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти