Які автопідстави можуть чекати водіїв під час карантину

Режим самоізоляції й інші труднощі, які пов’язані з коронавірусом, створюють багато економічних проблем. Можливо, що певний відсоток людей, які залишилися без роботи, візьметься за шахрайство і вимагання.

Поширений варіант шахрайства – навісний замок або інший блокувальний предмет, що вішають на литий диск або дверні ручки. На нього прикріплюють записку з телефонним номером. Перераховувати гроші або дзвонити марно. Найпростіше спиляти замок ножівкою. Якщо не вдається – обмотайте цю справу ганчіркою, закріпіть за допомогою скотчу, а після цього відженіть авто в майстерню.

Ще один популярний «розвод» – імітація аварії з пішоходами. Найчастіше справа відбувається на парковці торгового центру або в умовах поганої видимості. Шахраї б’ються об бампер і потім показують автомобілісту удари, порваний одяг і розбиті пристрої, пропонуючи домовитися на місці. В цьому випадку водія рятує відеореєстратор або камера спостереження.

При будь-яких обставинах, не треба погоджуватися залагодити все на місці. Як і на те, щоб поїхати «в знайому майстерню поруч». Необхідно викликати поліцейських і оформити аварію по страховці. Як правило, шахраї після таких дій втрачають інтерес до автомобіліста.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти