Названо топ-3 основні страхи водіїв, через які новачки бояться сідати за кермо

На отриманні прав навчання не закінчується, звичайно ви вмієте їздити і знаєте правила, але тільки з досвідом приходить впевненість і вміння. Тому у новачків є певні страхи, через які їм страшно сідати за кермо.

Водії, які не знають правил

Якщо ти досконально вивчив правила дорожнього руху і сумлінно їх дотримуєшся, на дорогах завжди є водії, для яких правила не писані.

Вони не вмикають поворотник, різко гальмують на світлофорах, сигналять пішоходам і т.п.

Велосипедисти і мотоциклісти

Основна проблема, що ці учасники дорожнього руху майже непомітні в потоці, а також вони користується своїми маленькими габаритами і пролазять у міжряддя. Тому перелаштовуючись їх можна просто не помітити і створити аварійну ситуацію.

Погані погодні умови

Ця проблема докучає не тільки новачкам, а і досвідченим водіям. Це і туман, сильний дощ, заметіль. Але якщо при таких погодних умовах деякі залишаються вдома або користуються громадським транспортом, то небезпеку мокрого асфальту багато хто недооцінює.

Існує дуже неприємна річ – аквапланування. На великій швидкості водяний шар, потрапляючи між плямою контакту шини і асфальтом, робить транспортний засіб практично некерованим, ніби ти рухаєшся по слизькому льоду. І чим вища швидкість і вологість на дорозі, тим більший ризик виникнення аквапланування.

Читайте також: Названо найпопулярніші в Україні автомобілі і ціни на них

Джерело changeua.com
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти