В Україні надійшла у продаж Honda Civic 5D десятого покоління

Сьогодні, 18 грудня 2017 року, в Україні стартували офіційні продажі хетчбека Honda Civic 5D останнього 10-го покоління. Ціна на новинку в базовому оснащенні складає еквівалент 24 700 доларів США, повідомляє сайт українського представництва марки, передають Автомобільні новини.

Civic 5D розроблений спільними зусиллями інженерів європейського і японського підрозділів компанії. Автомобілі, які будуть поставлятися в Україну, випускаються в Великій Британії на автозаводі Honda в Суїндоне.

Покупцям запропоновані на вибір чотири рівні оснащення. Civic 5D базової комлектации Comfort обійдеться приблизно в 690 тисяч гривень.

Хетчбеки з пакетами Comfort і Elegance оснащуються новим 1,0-літровим двигуном c турбонаддувом потужністю 129 л.с., в комплектації Sport і Sport Plus – новою 1,5-літровою “четвіркою” також з турбонаддувом (182 к.с.).

Обидва двигуни компонуються з варіатором. Середня паливна витрата 3-циліндрового мотора становить 5,4 літра на сотню, 4-циліндрового – близько 6,5 літра.

Серед конструктивних особливостей Civic нового покоління слід виділити  легкіший і міцніший кузов, електропідсилювач керма, стійки Макферсон на передній осі і нову підвіску на задній осі.

В оснащенні присутня система контролю сліпих зон, мультимедійна система з навігацією, електронна панель приладів, панорамний люк, світлодіодні фари, датчики дощу і світла, парктроніки та аудіо-система преміум-класу.

Нагадаємо, що минулого літа в Україні став продаватися седан Honda Civic 4D нової генерації.

 

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти