Новий позашляховик SsangYong показали на фото і відео

2020 рік став крахом для SsangYong. Виробник виявився не в змозі навіть сплатити податки і майже зізнався у банкрутстві. При цьому в інтернеті стали з’являтися фото пікапа Rexton Sports в камуфляжі – новинки компанії.

Зараз на YouTube-каналі Mocar нарешті з’явилася нова інформація. Там можна побачити новинку без камуфляжу і свіжі фотографії, зроблені, мабуть, на заводі.

Подовжений пікап має величезну радіаторну решітку, оновлений передній бампер з вертикальними ходовими вогнями. Коротка версія пікапа обладнана більш акуратною радіаторною решіткою. Ці зміни мають деяку схожість з оновленнями позашляховика SsangYong Rexton 2021.

Побачити салон поки можливості немає, але за попередньою інформацією він буде схожий на салон нового Rexton. Серед змін варто відзначити нову систему мультимедіа, інше рульове колесо і більш хороші матеріали обробки.

Про рушійну силу також немає новин. Очікується 2,2-літровий турбодизель потужністю 187 к.с. Коробка передач може бути або 6-ступінчаста механічна, або автоматична. Привід можна буде вибрати як задній, так і повний.

До прем’єри оновленого пікапа SsangYong Rexton Sports 2 022 залишилося зовсім небагато. Новий автомобіль повинен збільшити популярність марки серед автолюбителів.

Читайте також: Як правильно заводити автомобіль під час морозу: 10 ефективних порад

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти