Toyota представила Land Cruiser Heritage Edition

Останнім часом американці стали переживати, що легендарний позашляховик Toyota Land Cruiser ось-ось покине їх ринок. Але тепер японська компанія представила автомобіль 2021 модельного року, а разом з ним і версію Heritage Edition. І зараз продажі продовжені як мінімум на ще один рік.

Насправді виробник полінувався вносити будь-які відчутні зміни при зміні модельного року. Лише Heritage Edition отримала опцію у вигляді третього ряду сидінь і двох нових кольорів: Classic Silver Metallic (сріблястий) і Magnetic Gray Metallic (сірий). Також позашляховик може бути пофарбований в Midnight Black Metallic (чорний) і Blizzard Pearl (білий).

Toyota Land Cruiser Heritage Edition 2021 року відрізняється від стандартної версії передніми ґратами з чорними акцентами, набором бронзових 18-дюймових кованих алюмінієвих дисків BBS і бейджиками Land Cruiser в вінтажному стилі.

У США «Крузак» оснащується безальтернативним бензиновим 5,7-літровим V8 потужністю 386 к.с., 8-ступінчастою автоматичною трансмісією і постійним повним приводом з диференціалом Torsen.

Ціна «бази» становить $85515. Heritage Edition коштує від $87845. Прайс на семимісну версію поки не оголошений.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти