Назвали 7 супернадійних автомобілів, які не підведуть через і 20 років їзди

Експерти назвали сім моделей автомобілів, на яких можна їздити і після 20 років експлуатації, передає «Твоя МАШИНА» .

1. Renault Logan

Перше покоління може і не виглядає ефектно, зате точно не підведе. За рахунок простоти і надійності при належному догляді машина прослужить багато років. На вторинному ринку можна знайти екземпляри з пробігом 700 тис. Км, які не піддавалися капітального ремонту.

2. Nissan Almera Classic

Свого часу автомобіль завоював величезну популярність. Нехай продажу спали, але гірше машина точно не стала. На особливу увагу гідний «автомат», який в цій машині набагато надійніше «механіки».

3. Toyota Corolla

Кращим стало дев’яте покоління. Невибаглива машина покаже дивовижну надійність навіть через багато років. Однак не слід брати варіант з МКПП – краще зробити вибір на користь «автомата».

4. Toyota Prius

Перші проблеми потурбують власників тільки через 150-200 тис. Км, але при дбайливому зверненні машина гарантовано проїде ще стільки ж. Слабкими місцями є ремінь ГРМ і акумуляторна батарея. Краще брати в другому поколінні.

5. Toyota RAV4

Варто звернути увагу на машини другого покоління в кузові XA20, причому під капотом кращий 1,8-літровий агрегат, що йде з повним приводом. А ось мотори на 2,0 і 2,4 літра доставлять ряд проблем.

6. Honda CR-V

Свого часу ця машина зарекомендувала себе як найкраща альтернатива RAV4. Саме модель другого покоління показує найбільшу надійність. Автомобіль може з легкістю подолати 200 тис. Км без серйозного ремонту. Однак АКПП в цьому випадку варто обходити стороною.

7. Mazda 3 BK

Незважаючи на солідний вік, модель все ще актуальна через витривалості і надійності. Також хорошу репутацію автомобіль отримав завдяки одній з кращих в історії антикорозійних обробок кузова.

Джерело novate.ru
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти