Назвали 5 автоматичних коробок передач, в надійності яких не доводиться сумніватися

Мало які коробки передач можуть прослужити кілька сотень тисяч кілометрів. Експерти назвали найнадійніші КПП, передає «Твоя МАШИНА» .

1. Volkswagen 09M

Коробка створювалася для німецького концерну Aisin. Агрегат може йти до 3,5-літровими двигунам, а заявлений ресурс становить 200 тис. Км. Але при дбайливому ставленні коробка може прослужити все 400 тис. Км. Зустрічається агрегат в повнопривідних моделях концерну VAG, наприклад на Volkswagen Tiguan.

2. Jatco JF613E

Залежно від бренду ця 6-ступінчаста коробка позначається різними індексами. Так, на ринку її можна зустріти під назвами AJO, RE6F01A, F6AJA / W6AJA. Розроблено коробка ще в 2006 році, проте і зараз термін служби більше, ніж у багатьох інших – 250 тис. Км. Зустрічається агрегат в Nissan Murano, Nissan X-Trail, Mitsubishi Outlander, Renault Koleos, Pathfinder.

3. Aisin TB-50LS

Ця відома 5-ступінчаста коробка передач теж має кілька назв, в тому числі A750F або 5AWF. Розроблено трансмісія також досить давно – в 2003 році. Але надійність на рівні – цілих 500 тис. Км, якщо вчасно міняти масло. Встановлювали цю КПП до моторів V6, наприклад, в моделі Mitsubishi Pajero, Suzuki Grand Vitara.

4. Aisin TF-80SC / 81SC

Досить популярна коробка передач. І не дарма, адже при належному догляді вона може прослужити не менше 250 тис. Км. Зустрічається на автомобілях Opel, таких як Insignia, Zafira, Astra, Volvo XC60 та XC90, Mazda CX-7, а також моделях Land Rover Freelander і Evoque.

5. A6MF1 / A6LF1

Це сімейство 6-східчастих «автоматів» побачило світ у 2009 році. Зазвичай такими коробками оснащуються машини з 2-літровими двигунами. Розвитком лінійки стали 8-ступінчасті коробки A8LR1 / A8TR1, що вийшли в світ в 2011 році і що увібрали в себе все краще від попередників. КПП можуть обійтися без капітального ремонту 300 тис. Км. Зустрічається на моделях Hyundai і Kia, як Creta, Sportage, Tucson, ix35, Soul.

Джерело novate.ru
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти