Навали топ-5 пристроїв, які слід купити для покращення автомобіля

Не обов’язково купувати автомобіль у топовій версії, щоб мати сучасні технології. Прокачати свій транспортний засіб можна у бюджетний спосіб, передає «Твоя МАШИНА».

Багатофункціональний мультимедійний пристрій на ОС Android

Пристрій виглядає як дзеркало. Дисплей працює на ОС Андроїд та оптимізований для роботи за кермом. Він виконує ті ж функції, що і планшет, тільки має також бездротові інтерфейси зв’язку та системи навігації. Також пристрій може бути оснащений вбудованим відеореєстратором, системою попередження про сходження зі смуги, камерою паркування заднього виду.

Датчик контролю сліпої зони

Датчик дозволяє бачити, що відбувається у «сліпій» зоні. Цей пристрій можна встановити навіть на автомобіль, де опція не передбачена виробником. Комплект складається з динаміка та двох радарних датчиків.

Круїз-контроль

Система автоматично регулює швидкість автомобіля. Встановити круїз-контроль можна в будь-яку машину, достатньо замовити джойстик та мати сканер та спеціальний роз’єм для активації функцій.

Датчик паркування (Парктронік)

Радар використовує ультразвукову локацію, щоб попереджати водія про предмети, що наближаються. Датчики знаходяться у передньому та задньому бамперах, а інформація від них надходить на дисплей. Таким чином, автомобіліст може бачити відстань до перешкод.

Довідники дверей автомобіля

Доводчики забезпечують плавне закриття дверей автомобіля. Тобто якщо дверцята штовхнути недостатньо сильно, механізм сам доведе її до кінця. Зазвичай доводчики зустрічаються в преміальних авто, але мало хто знає, що оснастити таким механізмом можна будь-яку машину.

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти