Назвали 5 недоліків переднього приводу, які часто змушують шкодувати водіїв про його вибір

Передньопривідні автомобілі мають багато плюсів, але передній привод має недоліки. Про мінуси провідних передніх коліс розповість «Твоя МАШИНА».

Нерівномірне зношування покришок

Якщо машина їде за рахунок лише передніх коліс, то й гума на них зазнає більшого навантаження, ніж на задніх. Тому шини зношуються швидше.

Вартість обслуговування підвіски

Обслуговувати машину з переднім приводом дорожче, ніж із заднім. Справа в тому, що підвіска у них влаштована складніше, тому і на ремонт потрібно більше зусиль.

Керування

У автомобілях залежно від приводу кермо поводиться по-різному. Задні приводні машини управляються легше, тому що в авто з переднім приводом доводиться боротися з додатковими силами та моментами.

Зчеплення з дорожнім покриттям

Машини із задніми провідними колесами не лише легше їдуть у гірку, а й показують найкраще зчеплення коліс із дорожнім покриттям. Особливо чітко видно різницю під час різкого розгону. А все тому, що задньопривідні машини передбачуваним чином у момент набору швидкості присідають на задню вісь, а не на передню.

Маневреність

Виїхати з тісного двору простіше на задньопривідному автомобілі. У машин з переднім приводом поворот коліс значно сильніше обмежений кутом повороту ШРУСів.

Джерело novate.ru
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти