Назвали 7 автомобілів, що доводять, що «німецький» не завжди синонім слова «якісний»

Зазвичай автомобілі німецького виробництва сприймаються як ідеал якості, але у німців були й невдалі моделі. Про них розповість «Твоя МАШИНА».

Volkswagen Touran

Остерігатися варто машин від 2015 року випуску. Модель знайшла великий попит, але пізніше з’ясувалося, що автомобіль має величезну кількість проблем з електронікою, коробкою передач і ЛКП.

Audi Q5

Проблеми доставляють екземпляри 2008-2017 років. Модель популярна, але при покупці варто пам’ятати, що є проблеми з підвіскою, електронікою, а також освітлювальними приладами.

Mercedes A-Class

Не всі преміальні машини є надійними. Ця модель від 2018 року випуску має проблеми з електрикою та електронікою, неякісне оздоблення салону та погано працюючий кондиціонер.

Volkswagen Polo

Цей автомобіль після 2018 року випуску брати не варто, оскільки якістю не відрізняється. Модель має попит у таксистів, і про це варто пам’ятати під час пошуків авто на вторинному ринку. У машини страждає мотор, коробка передач та проводка.

Opel Astra

Ще одна популярна модель, яка втратила якість після 2015 року. Несправності стосуються майже кожного елемента автомобіля, серед яких найчастіше страждають акумулятор, двигун, трансмісія та зчеплення.

Opel Mokka X

При виборі цієї моделі варто відмовитись від екземплярів 2016-2019 років випуску. Найсильніше в машинах страждає електроніка, кондиціонер та система навігації.

Audi A6

Найгірше себе показують машини, випущені в період із 2011 по 2018 рік. Величезні проблеми доставляє складність конструкції та нелогічність компонування підкапотного простору. При цьому майже половина машин має найрізноманітніші проблеми з двигуном та проводкою.

Джерело novate.ru
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти