Як власноруч повернути салону автомобіля колишній блиск

Салон слід підтримувати у чистоті. Про те, як надати салону блиск новизни, пише «Твоя МАШИНА».

Шкіряний салон досить швидко зношується. Прибрати бруд вологою ганчіркою не вдасться. Потрібно спеціальний засіб, що очищає, який з легкістю зітре всі відкладення бруду. Найкраще купити делікатний засіб, який обережно очищає та зволожує шкіру. Його потрібно втирати хоча б раз на тиждень, і тоді шкіра салону знову стане м’якою та матовою. Також так можна відновити кермо.

Тканина в салоні теж брудниться дуже легко. Невеликі забруднення поверхні легко видалити за допомогою спеціальних неагресивних засобів, що швидко вивітрюються. Там, де вони не допомагають, допоможе звичайний засоб для виведення плям. Також рекомендується щотижня пилососити салон.

З пластиком потрібно бути обережнішим, оскільки агресивні хімічні засоби можуть його пошкодити. Зате добрий ефект матиме засіб з антистатичним ефектом. Його потрібно наносити на пластик, протертий вологою ганчіркою.

Найпростіше очистити килимок. Досить скористатися пилососом, а сильний бруд можна видалити пінним очисником. Його потрібно нанести на місце забруднення і за кілька хвилин прибрати пилососом.

Джерело tsn.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти