Назвали 5 способів посилити світність фар автомобіля, потьмянілих від пилу та сажі

Світлий час стає коротшим, і доводиться частіше включати фари. Згодом їхнє світло тьмяніє, але з цим можна боротися. Як повернути колишню яскравість, розповість «Твоя МАШИНА».

Очищення

Бруд і пил не пропускатимуть частину світла фари. У такому разі допоможе просте очищення, після якого лінзи знову стануть прозорими. Також потьмяніння світла може бути викликане вологою, що накопичилася всередині. У такому разі необхідно прочистити вентиляційні канали.

Заміна лампочки

Згодом лампочки тьмяніють, і тут допоможе лише заміна. Рефлекторні лампи більш популярні, вони мають велику поверхню, що відбиває, на задній внутрішній стороні. Також можна встановити фари прожекторного типу – вони відрізняються круглою товстою лінзою, розташованою спереду.

Реставрація кришки

Фари можуть стати матовими через погодні умови, кислотні дощі, дорожній пил і УФ-випромінювання. У магазині можна придбати багато засобів для відновлення. Але можна застосувати і підручні засоби: зубну пасту, WD40, соду та навіть кока-колу.

Новий комплект фар

Якщо братися за реставрацію з усією ґрунтовністю, то можна відновити механізми, що керують променем світла та фіксують освітлювальний пристрій. Іноді потрібна навіть заміна всього освітлювального блоку.

Правильне регулювання

Навіть при повній справності світло може бути все одно тьмяним. Тоді справа криється у неправильному регулюванні. Зробити це можна самому, але можна звернутися до фахівців.

Джерело novate.ru
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти