Назвали топ-5 надійних автомобілів, на яких можна їздити десятиліттями

Не всі водії готові міняти автомобіль кожні кілька років. Для них є моделі, які готові служити десятиліттями, передає «Твоя МАШИНА».

Mercedes-Benz W124

Воістину легендарна машина. Жаль, що до сьогоднішнього дня в хорошому стані жоден екземпляр не дійшов. Однак усі, хто поїздив цією машиною, скажуть, що надійнішою і витривалішою моделі не буває.

Renault Logan

На першому місці у цієї моделі стоїть не ефектний зовнішній вигляд, а надійність. Тож це досить популярний автомобіль серед таксистів. Підвіска дозволяє спокійно їздити навіть по не найкращих дорогах. Єдина проблема – це ЛКП кузова.

Toyota RAV4

Перше покоління вже давно пішло з ринку. Саме воно вважається найнадійнішим і витривалішим. Наступні покоління вже не такі довговічні, але все одно набагато надійніше більшості конкурентів.

Toyota Hilux

Звичайно, пікапи не такі популярні, але цю модель все одно можна сміливо брати. Машина готова роками їздити за суворими умовами і при цьому не потребує особливого ремонту.

Honda CR-V

Якщо автомобіль своєчасно обслуговувати та використовувати фірмові олії CR-V, то він прослужить анітрохи не менше того ж RAV4. Машина має свої проблеми, але до серйозного ремонту дійде нескоро.

Джерело novate.ru
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти